Sunday, September 7, 2008

ima & along



ni gambar kak ima dengan along yang kamu minta nak tengok tu...ni gambar masa kami dengan guna kamera laptpo yang kat hp kak ima tak sempat nak download lagi laa. huhuhuhu segan la. tapi nasib along tu tinggi dari akk tau, selesa akak sikit jalan dengan dia. actually badan dia tak lah kurus sangat macam yang kak ima jangka kan. not bad..ehehehe.mula-mula jumpa tu along tunggu kak ima depan pintu erl, akk yang minta sebab akak takut tak dapat nak cam dia.then, kamu terus g food court kat kl centrel tu sebab along nak ajar sket paki laptop dan buka internet kat situ.agenda kitorang yang seterusnya ke midvelly sebab nak cari broadband untuk akk. last, .kami jumpa dan tertarik dengan tawaran celcom 3g broadband lepas daftar tu , masalah kami ada lah nak cari meterial yang boleh jadi kan modem.kami pun g ke lowyat.akk banyak kali minta along benti rehat sebab tak larat nk jalan. kaki sakit. (pakai kasut baru..hehehe) bila tiba di lowyat budget memang tak mampu. along bawa akk g sungei wang. kat sana kami jumpa dengan 1 phone 3g sony.budget pun cukup, otai kata ok. akk pun beli. alhamdulillah. ilang masalah akk. tanpa along memang akk buntu dan mesti tak beli sampai ke sudah,,, percayalah.

balik dari sg wang tu, kami lalu depan time squere along ajak masuk. akk pun masuk le kami duk lepak dalam tu lama. lepak je.sambil tunggu along cas hp kat tiang time squere.slumber jelah kan.hehehe.kat dalam tu ada taman tema along nak ajak akk, tapi talarat dan kami bercadang nak bawa abang ngah dengan kak ngah lepas raya ni. ikut tau!... sepanjang kami keluar tu, kamu semua tahu kan yang akk banyak bercakap? tapi masa tu along yang take over keadaan. akk yang banyk diam. bila mula akk monyok sebab penat, dia pandai buat akk tergelak.kadang2 kelakar plak sebab akk yang selalu buat orang macam tu, ni orang buat untuk akk,,, best juga.ahaks!!

1 comment:

miera said...

amboi2..suke ek dating 1st time..byk jln eh..along mmg camtu..byk ckp.lak tu suke ketawa.ms mira balik ari tu die n abg long byk sakat mira..malu tau..huhu

klik iklan ni tak kena bayar pun