Saturday, June 14, 2008

AKHIRNYAAA

huuuuhhh.. akhirnya dapat juga aku luang kan masa sket untuk tulis blog..aku nak bagi tahu korang ujung minggu lepas aku g melawat adik2 aku di kuantan..miera,amad,safuan,ateh,,seronok giler dapat dok borak dengan diorang. kalau selama ini,borak online jer, masa tu kami dapat borak secara live.best sangat. kami berkumpul di rumah ahmad syukrie.. miera tu makwe dia. jadi dia teman kan aku duk kat umah bakal mentua dia. memang best, kitorang masak sama2, g main bowling, tengok wayang, g jalan2, g masjid besar kuantan, yang bestnye lagi, sambut birthday abah, tapi bukan dengan kek, dengan donut big apple,,,huahuahua. best tau.family amad layan aku macam anak sendiri. banyak gambar aku ambil semata2 nak tunjuk kat korang hehehe..tengoklah gambar kami..best tau..lain kali kita bergembira bersama macam ni lagi ya adik2ku.. sayaaang korang.. mmmuuuaahhhh.... lab u allzzz... (errr... esok melor lapor diri epjj uitm.. doa kan ya..)

3 comments:

mr chekodox said...

akak ku syg..nti dtg umh lg ek.leh bwk akk naik bot ronda2 sg ktn..aritu nsb xbaik bot xde..bese2 ada je..bes kak..die bwk smpai ke laut..terharu akak upload gmbr2 kte~
cyg akak!

hestyrezyuda said...

akk pun cayang kt korang tau.. cayang sangat

mrs_as said...

huhu..sedey time nk pisah ng akak ari tu..dlm ms yg singkat kte dpt rasa kte rapat sgt ng akak..thanks 4 share everything wif me

klik iklan ni tak kena bayar pun